Specialsnickeri Karlskrona

Söker du ett specialsnickeri i Karlskrona? Välkommen till Jämjö Trä XL-bygg! XL-bygg är specialsnickeriet för allt inom specialsnickeri i Karlskrona! Vi hjälper dig med specialsnickerier, fönster, dörrar & inredning efter ritning m.m Kontakta Jämjö Trä XL-bygg i Karlskrona angående specialsnickeri!

Specialsnickeri Karlskrona | Jämjö Trä XL-bygg

XL-BYGG JÄMJÖ

- när det gäller specialsnickeri m.m i Karlskrona området!

XL-BYGG Jämjö är ett glatt gäng på 27 personer fördelade på fyra olika avdelningar. Vi erbjuder en välsorterad butik med allt från färg, tapeter, el & vvs tillbehör till maskiner och byggvaror. Givetvis har vi en gedigen brädgård med goda lastmöjligheter för såväl privatkunden som byggaren.

Vårt snickeri har ett kompetent gäng med lång erfarenhet som hjälper dig med specialsnickerier, fönster, dörrar och inredning efter ritning. Du kan utan kostnad låna ett släp och själv enkelt och behändigt få hem dina varor. Lite större leveranser ordnar våra duktiga chaufförer direkt hem till din dörr eller byggarbetsplats.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss på XL-BYGG i Jämjö.Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information