Bilfirma Karlskrona

Välkommen till Jonassons Bil Ab - din bilfirma i Karlskrona! Återförsäljare av Citroen och Isuzu Vi är ett familjeägt företag och det personliga genomsyrar vårt arbete och vårt personliga engagemang är en stark positiv kraft i vårt företag. Välkommen till din lokala bilfirma i Karlskrona

Bilfirma | Jonassons Bil AB

Välkommen till

Jonassons Bil AB i Karlskrona!

Återförsäljare av Citroen och Isuzu

Vi är ett familjeägt företag och det personliga genomsyrar vårt arbete och vårt personliga engagemang är en stark positiv kraft i vårt företag.

Vi är som en stor familj med stark känsla för det vi vill åstadkomma. Att du som kund känner att du blir väl bemött och får personlig service ligger oss alla varmt om hjärtat. Vi har korta beslutsvägar, som det heter i de finare kretsarna. Det betyder att vi kan snabbt prata ihop oss och fatta beslut och du får snabba svar.

Vi har funnits inom branschen sedan 1962. Vår verksamhet har sitt ursprung i en verkstad och bilförsäljning började vi med 1991. Våra nya bilar har under den här tiden nått många nöjda kunder.

Citroën ger dig mycket bil för pengarna och ligger långt framme såväl teknik- som miljömässigt.

Isuzu ger dig den där arbetskamraten du alltid kan lita på.

Vi har en stor förståelse för vad ett bilägande innebär. För oss handlar det inte enbart om att du ska köpa en ny bil – det gäller att se helheten i bilägandet och att detta blir så enkelt och trevligt som möjligt. Vi vill att du ska känna dig trygg med att få den service du behöver så länge du har din bil. Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska vara hundraprocentigt nöjda.

Hjärtligt välkommen till Jonassons Bil AB i Karlskrona – ditt självklara val när du vill ha en Citroën eller Isuzu!

Gullbernavägen 29, Karlskrona

Telefon 0455-30 75 90
E-post info@jonassonsbil.se

Avdelningar

Bilförsäljning
Mån-Tors: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-17.00
Lördag: 10.00-14.00

Verkstad & Service
Mån-Tors: 07.00-16.45
Fredag: 07.00-16.00

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information