alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Blandras valp

  • Blandras valp
  • Blandras valp
  • Blandras valp
Ett stort beslut ha behövts ta då jag inte längre kan ha kvar min guldklimp.
Han är världens finaste och goaste hund. Aldrig visat något tecken på aggressivitet. Skäller inte. Men han vaktar ägaren.
Simba är en valp på 10 1/2 månader. Han är mastiff, rottweiler , Golden retriever och lite border collie. Är vaccinerad och försäkrad hos Folksam.
Han kan vara hemma ensam i några timmar om de behövs. Går fint i koppel men han tycker om att springa fritt. Tycker om att springa på stora grönområden och att gå i skogen är de bästa. Han älskar barn och älskar nya möjligheter och nya människor.
Det medföljer koppel , sele , matskålar, mat och foder + leksaker m.m.
Simba finns i karlskrona .
4 000 kr30 augusti 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information
Ibland blir allt inte riktigt som man hade tänkt sig. Mellan kl 17:20 den 15/6 och 18:40 den 16/6 upplevde vi ett totalstopp på grund av ett haveri hos vår serverleverantör. Katastrofen var så omfattande att vi tyvärr tappat data om alla nya, ändrade och borttagna annonser som skedde under fredagen den 15e. Vi jobbar på ytterligare åtgärder för att liknande incidenter inte ska inträffa igen och hoppas det inte ställer till för mycket besvär. Jag förlåter er, stäng denna information