alla kategorier

Alla Kategorier



fordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Saab 9-5 SE 2.0 T Fin för sin ålder 190 HK -99

Saab 9-5 SE 2.0 T Fin för sin ålder 190 HK -99
Årsmodell: 1999
Färg: Silver
Mätarställning: 23000 mil
Hästkrafter: 190 hk
Bränsle: Bensin
Växellåda: Manuell
En för sin ålder mycket fin Saab säljes. Går fint i motor och låda men är inte ny så lite skavanker och lite begynnande rost finns men ger ett fint helhetsintryck. Allt funkar som elhissar, stolsvärme, acc, elspeglar, farthållare m.m. Det enda som inte funkar 100 % är torkarna till framlyktorna som ibland ställer sig i rätt läge efter användning men lika ofta i annan position och det är lite pixelbortfall i displayen men går att läsa den info man behöver. Sitter aerovinge från 9-5 årsmodell 2006-2010 lackad i bilens färg. Bra ljud med AS2 stereo. Sommardäck på original 16" alufälg med bra däck. Vinterhjul med dubb och mycket bra mönster på plåtfälg med nya original navkapslar. Skattad till 2020-05-31, inbetalat idag, så helt nyskattad. Bromsrör är bytta, bakbromsarna och handbromsen renoverad, relativt ny framruta, nya torkarblad, nya röda spridare.
Bilen är utrustad med 190 HK box från Saab så går lite piggare än original och drar även mindre bränsle. Bilen har bra servicehistorik. En bra och pålitlig bil som är fantastiskt skön, tyst och komfortabel att köra och som klarar sig på under 0,7 l/mil vid landsvägskörning. Skambud undanbedes.
12 000 kr10 september

Karlskronatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information